Novi Sad
22.04.2011.
09:07 > 10:05
Učenici Osnovne škole "Sonja Marinković" prikupljaju sredstva za decu obolelu od Batenove bolesti akcijom "Pomozi mi da raširim krila".
  • frustrirani roditelj "normalno

    27.04.2011 07:40
    svasta!
    Katastrofalna skola sa "kvazi inkluzijom" gde deca koja su "normalna" ispastaju zbog ucitelja koji su potkupljeni i jos uvek uzimaju novac od stranih donacija da primenjuju inkluziju, igraju se, BEZ STRUCNOG KADRA: logopeda, defektologa, sada glume da hoce da pomognu deci?! Zar jos uvek ne shvataju da odmazu deci?! Da ta deca koju "kao propustaju" u osnovnoj skoli ne znaju nista, jer nije sa njima radio niko strucan, a da bi u DRMPS neko za tih osam godina tu decu priremio za neke vestine kojima bi mogli da se izdrzavaju i zive svoj zivot? Sta ce sve neki uraditi, koliko zivota unistiti zbog koje hiljade dinara plus na racunu?
    NEMOJTE UPISIVATI DECU U O. S. "Sonja Marinkovic"!!! Ako su "normalna" bice zapostavljena!!!!!!!!!!!! Ima jos skola koje nisu korumpirane od strane nekih bezveznih donacija.
    Roditelji, budite pri zdravoj pameti kada upisujete decu u osnovne skole!
    Grbavici je postrbena ozbiljna skola, a ne eskperimentalna glupost od moguceg skolovanja i programa koji je davno propao u razvijenim drzavama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna